Autobiografie

Geboren op 17 september 1953 in Zaandam op het Papenpad.

Al gauw na mijn geboorte zijn we verhuist naar de  Koning Williamstraat  27 waar ik mijn jeugd tot veertien jarige leeftijd heb doorgebracht. Vanaf mijn 5de jarige leeftijd werd ik ziekelijk, ik moest van huis weg naar een hersteloord. Hier verbleef ik ruim een halfjaar, maar bleef kwetsbaar. Dit beïnvloede mijn jonge school periode. De leerplicht was vanaf zes jaar, maar ik was er nog lang niet aantoe, kon moeilijk aansluiting vinden en raakte achterop. Ik had ontstoken ogen en weinig energie, ik was nog herstellende.

Na mijn lage school periode ging ik mij beter voelen en ging naar de ambachtsschool, ik kwam uit een arbeid gezin en het was gebruikelijk om daar een vak te leren. 

Op mijn veertienjarige leeftijd verliet ik de ambachtsschool en ging werken, als hulpje in een constructiebedrijf. Ik ging wat geld verdienen en met dat geld ging  ik een opleiding volgen. Dit was een cursus algemene ontwikkeling bij het toen al bestaande opleiding instituut LOI. Dit beviel mij zogoed dat ik na dit te hebben afgerond de opleiding havo ben gaan doen, bij het zelfde instituut.

Ik was toen in dienst bij mijn vader die  een installatiebureau had. We gingen erop uit met een bestelbus naar verschillende klussen. Één was in een datacenter in Amsterdam. Hier zag ik mensen die aan het werk waren,  het fascineerde mij zo, dat ik hbo informatica ben gaan studeren. (ICT heet dat tegenwoordig) Ik behaalde het diploma en ging werken als ICT medewerker bij een instituut voor geestelijke gezondheidzorg. Hier heb ik het hele informatiesysteem gebouwd en toen dat klaar was ben ik bij een  ICT bedrijf gaan werken.

Ik was inmiddels getrouwd en wel hadden twee jonge kinderen. Ik verdiende zogoed dat we een huis gingen kopen in Alkmaar. Het huis moest nog gebouwd worden, dus moesten we tijdelijk in een huis gaan wonen in de vrije sector in Alkmaar. Hier verbleven we een jaar totdat het nieuwe huis klaar was.

Na zes jaar liep ons huwelijk op de klippen en gingen we scheiden. Ik ben toen weer in Zaandam gaan wonen eerst in een huurhuis en later heb ik een appartement gekocht waar ik nu nog steeds woon. Ik heb in deze periode verschillende relaties gehad (LAT relaties) en ben nu inmiddels gepensioneerd. 

Ik had zoveel vrije tijd dat ik mij ben gaan interesseren in de fotografie. Ik heb op diverse fotoclubs gezeten en er veel tijd in geïnvesteerd. Ik heb ruim twee duizend foto’s op mijn computer staan, die ik voor een groot deel heb bewerkt.

Na een aantal jaren met fotografie bezig te zijn geweest ben ik mij gaan interesseren in de muziek en audioapparatuur.

Ik heb al mijn fotografie apparatuur verkocht en hiervoor in de plaats audioapparatuur gekocht. Hier houd ik mij tegenwoordig mee bezig.